Werken bij ICP admin 11 januari 2022

Werken bij ICP

 

Wil je ook impact maken? En wil je met een betrokken en bevlogen team van jonge mensen werken aan mooie producties? Stuur ons een bericht!

Bij ICP werken we zowel aan video en evenementen-producties. Op beide afdelingen is er ieder schooljaar voldoende ruimte voor stagiares, dus laat iets van je horen als je stage zou willen lopen bij ICP. Dat kan via onze algemene sollicitatie-mailadres sollicitatie@icp.nl.

Ben je geïnteresseerd in een redactie-, productie- of creatieve functie bij onze afdeling Video laat het dan weten aan onze Gedelegeerd Producent Debbie Leisink op debbie@icp.nl. We zijn vaak op zoek naar eindredacteuren, productieleiders, redacteuren en producers.

Ben je geïnteresseerd in de productie van een evenement bij onze afdeling Events, laat het dan weten aan onze Uitvoerend Producent Martijn van Dijk op martijn@icp.nl.

Je mag altijd even langskomen in ons ICP Café, want de koffie of thee staat klaar. Samen impact maken is namelijk nog leuker.

Een geweldige stage bij I Care Producties (ICP)

Heb jij ook zo een hekel aan alleen koffie halen en kopiëren? Liever écht meemaken hoe het werkt in een mediabedrijf? Zoek dan niet verder! Als Event stagiair mag je meewerken aan de allergrootste events in de goeden doelen sector. Denk aan opdrachtgevers als de Hartstichting, het KWF, Wereld Natuur Fonds, het Rode Kruis, de Nierstichting en het Diabetesfonds. Samen met het team Events bedenk je te gekke nieuwe concepten voor onze opdrachtgevers.

Wat ga je doen?

Samen met het team Events ga je brainstormen over toffe nieuwe ideeën en werk je mee aan het uitwerken hiervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een deel van de lopende projecten, per project zijn de werkzaamheden wisselend. Je zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is en samen met je collega’s zet je alles op alles om het perfecte eindresultaat te leveren.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je volgt een MBO of HBO opleiding
  • Je ben zelfstandig en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Je bent leergierig en creatief Je bent niet bang om een gesprek aan te gaan met mensen
  • Je hebt grote affiniteit met human interest
  • Je bent allround inzetbaar
  • Je bent een echte regelaar
  • Rijbewijs B is een pré

Maar bovenal heb je zin om het team te versterken en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging!

Wat bieden wij?

Échte werkervaring een breder netwerk gezellige collega’s flexibele uren een mogelijkheid voor stageopdracht stagevergoeding van € 350,- bruto bij fulltime stage (40 uur) een kans om je te ontwikkelen op verschillende gebieden binnen het vak

Organisatie- en afdelingsomschrijving

I Care Producties is een mediabedrijf in Amsterdam en ontwikkelt en produceert innovatieve tv-programma’s en media-concepten voor publieke omroepen, commerciële zenders en online. Daarnaast produceert ICP campagnes, evenementen en free publicity-trajecten voor diverse klanten uit de goede doelen-wereld, zorgsector en gezondheidsindustrie. Recente tv-producties: Fondsenwervende Live show ‘Nederland staat op tegen kanker’, Bevallen met Bobbi, Ski&More, Heel Holland Zorgt , Het echte leven in de dierentuin, Top 2000 pick-up tour, Heel Nederland geeft licht (live event), For one night only, Mag ik jullie oma zijn, Trauma Centrum en nog vele andere tv-producties. Recente events en/of livestreams: Young Impact, Earth Hour voor het WWF, Stapril, de Winter Games, Nederland geeft Licht voor KWF en Last Man Standing voor MIND. Meer weten over ons, bekijk ons voorstel filmpje: https://youtu.be/gkK9JjqolMY