Junior Marketeer Events admin 4 december 2023

Junior Marketeer Events

Impact maken als junior marketeer bij I Care Producties
Heb jij ook zo een hekel aan alleen koffie halen en kopiëren? Liever écht meemaken hoe het werkt in een mediabedrijf? Zoek dan niet verder! Als junior marketeer bij ICP mag je meewerken aan de allergrootste events in de goeden doelen sector. Wij werken voor opdrachtgevers als KWF Kankerbestrijding, Alzheimer Nederland, WWF, Plan Nederland, Young Impact, Ministerie van Volksgezondheid en nog veel meer! Samen met het team Events werk je aan veel verschillende grote fondsenwervende evenementen voor onze opdrachtgevers en zo maak je samen met ons impact!

Wat ga je doen?
Samen met onze marketeers ga je aan de slag voor verschillende evenementen die wij zelf organiseren. Hoe zorg je ervoor dat (potentiele) deelnemers ons vinden (online en offline) en dat zij zich inschrijven? Samen met jouw directe collega’s bedenk je campagnes, voer je deze uit en evalueer je de resultaten. Ook beheren jullie de verschillende communicatiekanalen zoals de website, nieuwsbrieven en social media. Veel van onze evenementen bedenken we helemaal zelf! Je gaat dus samen met het team Events ook brainstormen over toffe nieuwe ideeën en je werkt mee aan het uitwerken hiervan. De ultieme beloning is natuurlijk het aanwezig zijn bij een door jou georganiseerd evenement!

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je volgt een MBO of HBO opleiding
  • Je ben zelfstandig en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Je bent leergierig en creatief. Je bent niet bang om een gesprek aan te gaan met mensen
  • Je hebt grote affiniteit met human interest
  • Je bent allround inzetbaar
  • Je bent een echte regelaar
  • Rijbewijs B is een pré

Maar bovenal heb je zin om het team te versterken en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging!

Wat bieden wij?
Échte werkervaring, een breder netwerk, gezellige collega’s, flexibele uren, een mogelijkheid voor stageopdracht, stagevergoeding van € 400,- bruto bij fulltime stage (40 uur) en een kans om je te ontwikkelen op verschillende gebieden binnen het vak. Na een stage bij ICP ben jij klaar voor een carrière in het event vak!

Ook hebben we een leuk eigen kantoor met op de begane grond ons eigen ICP-Café! Doordeweeks dus goede koffie en op vrijdagmiddag gegarandeerd een gezellige borrel!