Werken bij ICP admin 11 januari 2022

Werken bij ICP

Check onze huidige vacatures hieronder:


Projectleider Events


Senior Producer Events


Marketeer Events


Stage Events


Open sollicitatie

I Care Producties (ICP) is op zoek naar een enthousiaste en gedreven projectleider om het eventteam te versterken ….

I Care Producties (ICP) is per direct op zoek naar een enthousiaste gedreven senior producer om ons eventteam te komen versterken ….

ICP is per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven marketing & communicatie medewerker om het eventteam te versterken…

Heb jij ook zo een hekel aan alleen koffie halen en kopiëren? Liever écht meemaken hoe het werkt in een mediabedrijf? Zoek dan niet verder! ….

Wil je ook impact maken? En wil je met een betrokken en bevlogen team van jonge mensen werken  aan mooie producties? ….

Wil je ook impact maken? En wil je met een betrokken en bevlogen team van jonge mensen werken aan mooie producties? Stuur ons een bericht!

Bij ICP werken we zowel aan video en evenementen-producties. Op beide afdelingen is er ieder studiejaar veel ruimte voor talent dus laat vooral iets van je horen als je stage zou willen lopen bij ICP. Stuur je cv en motivatie naar sollicitatie@icp.nl, dan nemen we contact met je op!

Ben je geïnteresseerd in een redactie-, productie- of creatieve functie bij onze afdeling Video laat het dan weten aan onze Uitvoerend Producent Maartje van der Sande op maartje@icp.nl. We zijn vaak op zoek naar eindredacteuren, productieleiders, redacteuren en producers.

Zie je jezelf als projectleider of producer werken aan mooie events? Laat het dan weten aan onze Uitvoerend Producent Martijn van Dijk op martijn@icp.nl.

Behind the scenes

Benieuwd hoe het er achter de schermen bij I Care Producties aan toe gaat?
In onderstaande video nemen we je mee achter de schermen tijdens het Herinneringen Top 50 concert!