Lidl

Lidl admin 29 april 2024

Lidl Supermarktmanagersdag

Wat

De Lidl Supermarktmanagersdag staat in het teken van waardering. Met waardering geven we elkaar kracht, blijven we positief en sterk. Hierdoor blijven we ons werk leuk vinden en kunnen we samen ook in de toekomst trots zijn om onderdeel te zijn van #teamlidl.

Waarom

Gedurende het programma zijn is er een plenair programma waarin de nieuwe plannen van Lidl door de directieleden kenbaar worden gemaakt. Daarna zijn er twee break-out sessies waar alle gasten aan deelnemen. De sessies worden gehost door collega’s vanuit het Lidl hoofdkantoor. Naast het inhoudelijke gedeelte worden er ook awards uitgedeeld en worden er jubilarissen in het zonnetje gezet. Het gehele programma wordt muzikaal ondersteund door onze band. De gehele lunch is gericht op het Deluxe assortiment van Lidl. Alle gasten krijgen dus de unieke kans om alvast de producten en gerechtjes voor te proeven vanuit het kerstassortiment.

Met welk resultaat

750 Supermarktmanagers gaan geïnspireerd en vol nieuwe plannen en tools naar huis om die in hun supermarkt te gaan doorvoeren.

B2E

verbinden/stimuleren/ motiveren

Midden Nederland Hallen, Barneveld

750 supermarktmanagers

strategie, creatie en productie van A tot Z