Recruiter ICP admin 2 januari 2024

Recruiter

I Care Producties (ICP) is op zoek naar een enthousiaste junior recruiter (24 uur per week). Ons kantoor is gevestigd in onze prachtige hoofdstad, heeft een eigen café (oftewel altijd goede koffie en gezellige vrijdagmiddagborrels!) en vanuit daar werken we met zo’n 45 medewerkers aan onze evenementen en televisieprogramma’s. We groeien behoorlijk door en hebben daardoor ruimte voor een vaste recruiter met HR-werkzaamheden.

Wie zijn wij?
ICP wil impact maken. Ons hart gaat sneller kloppen van het ontwikkelen en produceren van concepten met maatschappelijke impact. Of het nu gaat om kwetsbare jongeren, eenzame ouderen, duurzaamheid, dierenleed of een impactvolle ziekte. Wij creëren content die maatschappelijke onderwerpen aan de kaak stelt, agendeert of verdiept. Dat doen we het liefst met een zo groot mogelijk bereik door grote publieksevenementen, entertainment op televisie en succesvolle campagnes via social en online. Voor al deze producties hebben we collega’s nodig en we vragen jou deze samen met ons te vinden. Dus zowel collega’s op het gebied van televisie als van evenementen.

Wat ga je doen?
De recruiter is verantwoordelijk voor het uitzetten en verwerken van de vacatures voor de afdeling events en video binnen ICP en alle werkzaamheden die daarmee samenhangen. Deze werkzaamheden tezamen zijn 24 uur per week, we zoeken dus een parttime recruiter. Het takenpakket voor jou ziet er als volgt uit:

 • Je schrijft vacatureteksten op basis van bestaande functieprofielen en je zet deze uit via verschillende kanalen;
 • Je bent verantwoordelijk voor de terugkoppeling en communicatie naar sollicitanten;
 • Je hebt een actieve rol in het benaderen van potentiële nieuwe medewerkers en bedenkt nieuwe en/of andere manieren van werven;
 • Je verwerkt alle open sollicitaties en houdt de sollicitatie-mailbox bij;
 • Je screent kandidaten telefonisch en doet referentiechecks;
 • Je plant gesprekken met sollicitanten in en maakt een definitieve selectie, altijd in overleg met de betreffende Uitvoerend Producent;
 • Je doet een contractvoorstel naar kandidaten en zorgt voor een goed onboarding proces;
 • Je bent medeverantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van een plan van aanpak over hoe we talent kunnen aantrekken en hoe we talent kunnen behouden;
 • Je houdt op basis van de projectplanning een medewerkersplanning bij;
 • Je bent, in samenwerking met de directie, medeverantwoordelijk voor het doorvoeren van meer diversiteit binnen ICP;
 • Je bent aanwezig op banenmarkten en hier een jaarlijks plan voor te maken;
 • Je bent verantwoordelijk voor de werving & selectie van stagiaires.

 Wat bieden wij?
Een zeer afwisselende baan in een heel leuk dynamisch team. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Afhankelijk van je ervaring verdien je als Recruiter tussen de 2.850 en 3.500 euro bruto per maand op fulltime basis. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een pensioenregeling, onkosten- en thuiswerkvergoeding. Ook hebben we een leuk eigen kantoor met op de begane grond ons eigen ICP-Café!

Is deze vacature de geschreven versie van jou? Mooi, dan maken we graag kennis. Stuur snel je motivatie en cv naar sollicitatie@icp.nl t.a.v. Jeroen Plemp.