Senior Producer Events admin 17 november 2022

Senior Producer Events

Impact maken met de ontwikkeling en productie van mooie evenementen in de goede doelen sector!  

I Care Producties (ICP) is per direct op zoek naar een enthousiaste gedreven senior producer om ons eventteam te komen versterken. Ons kantoor is gevestigd in onze prachtige hoofdstad, heeft een eigen café (oftewel altijd goede koffie en gezellige vrijdagmiddagborrels!) en vanuit daar werken we met zo’n 45 medewerkers aan onze evenementen en televisieprogramma’s. We zoeken een senior producer die ervaring heeft met het ontwikkelen en produceren van evenementen en zich ook graag wil inzetten voor het goede doel. Je bent proactief, stressbestendig en houdt van een uitdaging! Je vindt het belangrijk om iets goed te doen voor de wereld van morgen, maar ondertussen ook plezier te maken met collega’s. Herken jij je in dit profiel? Lees dan snel verder.

Wie zijn wij?

ICP maakt impact. Ons hart gaat sneller kloppen van het ontwikkelen en produceren van concepten met maatschappelijke impact. Of het nu gaat om kwetsbare jongeren, eenzame ouderen, duurzaamheid, dierenleed of een impactvolle ziekte. Wij creëren content die maatschappelijke onderwerpen aan de kaak stelt, agendeert of verdiept. Dat doen we het liefst met een zo groot mogelijk bereik door grote (sportieve) publieksevenementen, entertainment op televisie en succesvolle campagnes via social en online. Het evenementen team produceert zo’n 50 evenementen en campagnes per jaar voor grote organisaties als KWF Kankerbestrijding, Alzheimer Nederland, WWF, Plan Nederland, Young Impact, Ministerie van Volksgezondheid en nog veel meer! Meer weten over ons team en de projecten die we doen, kijk dan op www.icp.nl of bekijk ons YouTube account: https://www.youtube.com/user/Icareproducties.

Wat ga je doen?

Als senior producer ondersteun je de projectleider bij de productionele voorbereiding en uitvoering van onze (sport)evenementen en campagnes. Geef de juiste draai aan een origineel concept door deze te vertalen naar een projectplan en vervolgens een tof evenement op locatie, waarbij deelnemers een unieke dag beleven. 

Als senior producer maak je probleemloos de juiste fit tussen leveranciers en het concept met oog voor kwaliteit en prijs. Jij bent de onmisbare spil achter de schermen en op de werkvloer. Je werkt aan meerdere evenementen tegelijkertijd waardoor het werk erg afwisselend is!

Je takenpakket is afwisselend:

 • De senior producer is verantwoordelijk voor alle vergunningen en onderhoudt het contact met de gemeente, locaties en de toeleveranciers. 
 • Je draagt leveranciers aan die aansluiten bij de campagne-ideeën, gewenste kwaliteit, beschikbaar budget en tijdsplanning. 
 • Je vraagt offertes aan, vergelijkt ze onderling en adviseert de projectleider hierover. 
  Je adviseert de projectleider over de benodigde faciliteiten.
 • Je brieft leveranciers van catering, techniek en beveiliging en stuurt hen aan als meewerkend voorman. 
 • Je maakt concrete en sluitende afspraken met leveranciers en legt deze vast in planningsoverzichten en gedetailleerde draaiboeken en bewaakt deze. 
 • Binnen de verschillende projectteams zorg jij voor de aansturing van de producers en junior producers. 
 • Tijdens een productie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het evenement incl. op- afbouw. Je komt als eerste aan en gaat als laatste weg.

Wat vragen wij?

 • Tenminste drie jaar bewezen werkervaring in het produceren van live-events.
 • Ervaring met het selecteren en aansturen van leveranciers en het maken van projectplannen en draaiboeken.
 • Een pro-actieve werkhouding; je bent de projectleider graag een stapje voor. 
 • Een netwerk van leveranciers, gemeenten en toeleveranciers is een pre.
 • Op de hoogte van de nieuwste vloggers, maar ook Ron Brandsteder is voor jou geen onbekende naam; super! 
 • Een HBO-opleiding op het gebied van eventmanagement/communicatie of gelijkwaardige ervaring. 
 • Kennis van actuele eventfaciliteiten en techniek.
 • Bereidheid om soms ’s avonds en in het weekend te werken.
 • In bezit van rijbewijs B en niet van plan om regelmatig busjes total-loss te rijden
 • Je hebt affiniteit met werken in de charitatieve sector en wil samen met ons impact maken! 
 • Affiniteit met sportevenementen is een pré 

Wij bieden

Hoe maken wij jouw werkende leven leuker? 

Een zeer afwisselende baan in een heel leuk, jong en dynamisch team. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Wij bieden een mooi salaris met goede mogelijkheden om door te groeien. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een pensioenregeling, onkosten- en thuiswerkvergoeding. Ook hebben we een leuk eigen kantoor met op de begane grond ons eigen ICP Café! Doordeweeks dus goede koffie en op vrijdagmiddag gegarandeerd een gezellige borrel! Plezier maken vinden we belangrijk en we hebben dus regelmatig leuke teamuitjes. 

We zijn op zoek naar iemand die ons team op vaste basis komt versterken en de komende jaren met ons wil meegroeien, zowel op persoonlijk als op bedrijfsmatig vlak!

Voel jij je aangesproken tot deze functie? Mooi, dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuur snel je motivatie en cv naar sollicitatie@icp.nl t.a.v. Martijn van Dijk