Vrijwilligerswerk admin 20 oktober 2023

Maak als vrijwilliger impact met ons!

Maak als vrijwilliger impact tijdens de productie van mooie evenementen in de goede doelen sector!  

Wil jij als vrijwilliger deel uitmaken van prachtige evenementen voor o.a. Alzheimer Nederland, de Hartstichting, het KWF en het Ronald McDonald Kinderfonds? Dan zijn wij op zoek naar jou!   

Bij I Care Producties zijn wij altijd op zoek naar vrijwilligers die ons willen ondersteunen tijdens fondsenwervende (sport)evenementen in Nederland. Dit kan variëren van het uitdelen van startbewijzen bij de aanmeldbalie, het ondersteunen op de route en/of bij de rustposten, het uitpijlen van routes, het opbouwen van de start- en finishstraat en nog veel meer!   

Of het nu gaat om kwetsbare jongeren, eenzame ouderen, dierenleed of een impactvolle ziekte; onze betrokken en bevlogen team zorgt er iedere keer weer samen met onze vrijwilligers voor dat elke deelnemer een prachtige dag beleeft. Wil jij ook genieten van alle blije en dankbare gezichten, ervaring opdoen en met een voldaan gevoel naar huis gaan? Meld je dan nu aan als vrijwilliger bij I Care Producties! En of je nu één keer per jaar kan helpen of bij meerdere evenementen, wij zijn blij met iedereen en voor eenieder is er altijd een passende rol.

Wat krijg je ervoor terug?
• Reiskostenvergoeding
• Eten, drinks & snacks gedurende de dag 
• Bedankje namens de organisatie 
• En natuurlijk: een hele leuke & dankbare dag met een gezellig team!

Stuur een mailtje naar sandy@icp.nl en vertel kort wat over jezelf. Mocht je ervaring in bepaalde taken hebben en/of interesse in een specifiek evenement hebben, dan horen wij het graag!